Autonóm Vészfékrendszer
Autonóm Vészfékrendszer

Életbevágó, hogy végig éber legyél vezetés közben. De sokkal megnyugtatóbb a tudat, hogy az autód is így tesz. Az új Kia Rio-t Autonóm Vészfékrendszerrel(5) szereltük fel - egy olyan intelligens rendszerrel, mely folyamatosan monitorozza az utat. Érzékeli a gyalogosokat és más járműveket és vészfékezni kezd ütközés veszélye esetén. Az utak lehetnek veszélyesek, de az új Kia Rio-val sosem leszel egyedül.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer
Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

A kizökkenés emberi sajátosság, ezért ésszerű, hogy a gépeknek kell kitölteniük ezt az űrt. Nem bánnál egy egyszerű jelzést, ha elvonja valami a figyelmedet. Az új Kia Rio Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszerrel érkezik, mely jelzi a sofőrnek, ha kisodródna a saját sávjából.

Automata világításkapcsoló
Automata világításkapcsoló

Tartsd kontroll alatt a fényszórókat anélkül, hogy gondolnod kellene rá. Amint aktiválod, az intelligens funkció érzékeli az autó környezetének fényviszonyait, és ha sötétebb vagy világosabb lesz, automatikus fel-, vagy éppen lekapcsolja a lámpákat.

Fűthető Első Ülések & Fűthető Kormánykerék
Fűthető Első Ülések & Fűthető Kormánykerék

Meleg fogadtatás minden Kia Rio sofőrnek. Szó szerint! Fagypont alatt van odakint? Amint beülsz autódba, megfeledkezhetsz a hidegről. Az új Kia Rio fűthető első ülésekkel és fűthető kormánnyal érkezik.

Sebességtartó Automatika Sebességhatárolóval
Sebességtartó Automatika Sebességhatárolóval

Hosszú autóutat tervezel? Engedd, hogy autód is részt vegyen a vezetésben, különösen akkor, ha igazán jó benne. Használd az Sebességtartó Automatikát és Sebességhatárolót az új Kia Rio-ban, hogy fenntartsd a kívánt sebességet vezetés közben. A rendszer figyelmeztet, ha túlléped azt a sebességet, amit korábban beállítottál. Vezess nyugodtan, még a hosszú utak során is.

Kapcsolódás
Kapcsolódás

Az információ hatalom. Az új Kia Rioval pedig garantáltan rendelkezni fogsz vele. Az új online szolgáltatáscsomag naprakész információk széles kínálatát nyújtja, melyet könnyedén elérsz egy egyszerű koppintással a 7 colos érintőképernyőn, vagy hangvezérléssel.

Kia Online Szolgáltatások
Kia Online Szolgáltatások

Ismerd meg a Kia nagyszerű segítőjét: a Kia Online Szolgáltatásokat, melyet a TomTom(2) üzemeltet. Értesít a közlekedési helyzetről és a traffipaxok elhelyezkedéséről. Egyúttal rá is kereshetsz helyi látványosságokra és időjárás előrejelzést is kaphatsz.

Android Auto™ & Apple CarPlay
Android Auto™ & Apple CarPlay

Okostelefon kompatibilitás? Csak mondj egy márkát! Könnyedén csatlakoztathatod a telefon alkalmazásait az autó infotainment rendszerén(3) keresztül. Minek? Hangvezérléssel működő navigáció, kéz nélküli hívások, valamint hangfelismerés. Okos, nem?

Hátsó Parkolássegítő tolatókamerával
Hátsó Parkolássegítő tolatókamerával

A párhuzamos parkolásba belefájdul a fejed. És erre nem létezik fájdalomcsillapító, kivéve az új Kia Rio tolatókameráját. Biztonságot nyújt azáltal, hogy megmutatja, mi történik az autó mögött. Valamint segít beférni minden parkolóhelyre. Varázslatnak tűnik, pedig csak mi vagyunk azok.

Intelligens kulcs
Intelligens kulcs

Nem találod az autókulcsot a táskádban? Abrakadabra, így is tudod használni azt! Csak lépj közelebb autódhoz. Az Intelligens Kulcs automatikusan kinyitja az autót, amikor közel érsz hozzá. A motor indításához sincs szükség kulcsra. Csak nyomd meg a Start gombot.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ILLIK HOZZÁD, ILLIK A VÁROSHOZ

Csak egy életed van, ezért élvezz ki minden pillanatot. Ülj be a vadonatúj Kia Rio-ba, indítsd be a motort és éld át a könnyű és kompakt 120 lóerős T-GDI motor dinamizmusát, rugalmasságát és alacsony károsanyag kibocsátását.

 

A VADONATÚJ KIA RIO MINDEN RÉSZLETÉBEN ELŐRE MUTAT

A KÜLSŐ DESIGN DINAMIKUSABB, MINT VALAHAkia pms 2016 yb small 2

A vadonatúj Kia Rio megjelenése dinamizmust sugároz. A fényszórók és a hűtőrács vagány megjelenést biztosítanak, oldalról pedig a meghosszabbított motorháztető mellett az ajtókon is végigfutó vonalak nyújtják az autó alakját. A C-oszlopok stabilitást reprezentálnak, míg a határozott vonalak, a sima felületek és a sportos kontúrok együttese a vezetés élményét jelképezik. 

kia pms 2016 yb small 3TOVÁBBFEJLESZTETT BELTÉR - MÉG TÖBB HELY, MÉG TÖBB KÉNYELEM ÉS HASZNOS CSATLAKOZÓK

Az új Kia Rio kategóriájának legtágasabb belső terét nyújtja, és olyan fejlett technológiákkal van felszerelve, mint a kulcsnélküli nyitás és indítás, a fűtött ülések és kormány, az esőérzékelő ablaktörlők és az automata fényszórók. A legújabb 7"-os, érintőképernyős navigációs rendszer (TomTom®) okostelefon előkészítéssel (Android Auto™ és Apple CarPlay™) pedig jobb, mint valaha.

kia pms 2016 yb small 1JAVÍTOTT BIZTONSÁG, NAGYOBB CSOMAGTÉR ÉS MAGÁVAL RAGADÓ VEZETHETŐSÉG

Az új Kia Rio fejlesztésekor mérnökeink a biztonságot helyezték előtérbe. Kategóriájában elsőként Autonóm vészfékrendszerrel (AEB) és Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel van felszerelve. A csomagtér 325 literes, és az osztottan dönthető hátsó üléseknek köszönhetően még nagyobb tér áll rendelkezésre. Az új karosszéria közvetlenebb kezelhetőséget és komfortos utazást tesz lehetővé.