kia_venga_my15_3_4_stage1

A sokoldalú Kia Venga

kia_venga_my15_centre_fascia_centered_view_6473_31470

Érezd otthon magad

kia_venga_my15_3_4_front_view_6342_30686

Funkcionálisan fantasztikus

1 2 3

NAVI LIMITÁLT SZÉRIA

LIMITÁLT SZÉRIÁS KIA VENGA 4.099.000 Ft-TÓLvenga hd

Legyen stílusos és gyakorlatias egyszerre a limitált szériás Kia Vengával. Minden helyzetben megkönnyítjük az utazást, hiszen navigációval, tempomattal és tolatókamerával szereltük fel a járművet. A kényelméről pedig az automata klíma, a fűthető első ülések és a fűthető kormány gondoskodik.

 

DESIGN - EURÓPÁBAN SZÜLETETT

A FUNKCIÓ ÉS FANTÁZIA TALÁLKOZÁSAkia venga my15 3 4 front driving 6503 31618

Ki mondta, hogy nem lehetsz stílusos és gyakorlatias egyszerre? Európai dizájn, határozott fellépés, feszes vonalak és merész szögek adják a Kia Venga különleges megjelenését. Ezt gondos odafigyelés és apró fejlesztések teszik teljessé, biztosítva, hogy a funkcionalitás soha ne állhasson a feltűnő külső útjába?

 

KOMFORT - FELFEDEZHETŐ TÉR

ERGONÓMIA AZ UTASTÉRBENkia venga my15 front seats 6472 31452 copy

A Venga új világot nyit meg Ön előtt. Különösen, ha a rendkívüli panoráma napfénytető mellett dönt, mely tovább növeli a tágasság érzetét. Az első üléseket a deréktámasz, a hátsó üléseket pedig a hatalmas fej- és lábtér teszi még kényelmesebbé.

 

BIZTONSÁG - ERŐS VÉDELEM, OKOS TAKTIKÁK

TELJESKÖRŰ VÉDELEMkia venga my15 front side and curtain airbags 6379 30887

A Vengát minden szükséges eszközzel felszereltünk Ön és utasai biztonsága érdekében. A merev karosszéria, a gondosan létrehozott gyűrődőzónák és a hat légzsák teljes védelmet nyújt. Ráfutásos ütközés esetén az első ülések aktív fejtámlái csökkentik a fejsérülés kockázatát.

 

TECHNOLÓGIA - FEDEZZE FEL MINDEN RÉSZLETÉT

A NAVIGÁCIÓ ÚJ SZINTJEkia venga my15 grey centre fascia with navigation 6345 31516 1

Utazás közben senkinek sincs szüksége bonyodalmakra. Ön és utasai is imádni fogják az audiorendszer könnyen kezelhető 'tekerd és nyomd' szabályozását. A navigációs rendszer mellett minden funkció - beleértve a hangrendszert is - felhasználóbarát érintőképernyővel kezelhető.

 

További információk: www.kia.com